22. mars 2013

Norge - Albania post view

Skrevet av gråtkvalte Bears Island, Kenny Koevermans og Freddy dog Santos.

Ok. Hva i all verden er det med de lange innkastene? Den eneste gangen vi skapte noe på innkast var da Riise glemte seg vekk på overtid og kastet kort til King som fikk lagt inn. Puh. Da fikk vi det ut.

Nå er det vel snart på tide at vi kanskje ser fremover mot en ny tid med en ny landslagssjef for nye gutter med ball i beina. Det er tårevått for oss som ELSKER Drillo å si dette. Vi som er evige forfektere av nostalgi og alltid har hatt troen på vår mann, Egil Roger. Han som viste en hel verden at vi faktisk kunne spille fotball slå langpasninger mot de store nasjonene og slå dem. Han som tok oss til to VM-sluttspill og slo Brasil. Vi blir så triste at vi nesten gråter her vi sitter i presserommet og skriver denne post-match-bloggen.

Vi må jo være bedre enn Albania! Vi er vel bedre enn Albania? Vi tapte for Albania. Gianni de Biasi sa på spørsmål fra Freddy under pressekonferansen at det store antallet albanske fans som sang høyt på tribunen, ikke hadde noe å si. Den eneste likheten mellom Drillo og Albanias trener, er altså at de begge   ikke holder fansens innsats særlig høyt. Den ene vant en fotballkamp, den andre tapte.

Som Nils Johan Semb ville sagt: "vi har fortsatt en teoretisk sjanse til å nå sluttspillet i Brasil." Men det er vel en longshot. Eventuelt en veldig lang Flo-pasning.

Vi tenkte å lage spillerbørs, men vi triller likegodt terningkast 1 over hele fjøla bortsett fra innhoppene til King og Berisha. Nitrist og skuffende er de følelsene vi sitter igjen med. Og at det var kaldt.

Vi lurer på om noen av de store mediene mener at Drillo nå må gå av.

Det mener vi.

Og det gjør vondt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar