22. mars 2013

Live from the newsroom vol. Lyn

Skrevet av Kenny Koevermans & Bears Island feat. special guest star Freddy dog Santos (welcome to the south!).

Frode kommer direkte fra St. Olavs hjemby via Norwegian, Gardermoen, Flytoget, Oslo S og T-banen, og møter et intenst lurveleven. Lurvelevenet startet allerede på T-banen hvor festklare Albanske fans hoppet såpass mye at vognen gynget til takten.

Kenny kommer direkte fra G-Town og møter også Albanske fans akkompagnert av "Vi gräver guld i USA" på et provisorisk anlegg utenfor stadion. Alt er jo helt feil! Heldigvis møter han også @Kronbein som er på vei inn til Oljeberget. Han vil ikke love Tom Høgli sangen til Volare, men er blid og virker full av tro på seier.

Bears kommer direkte fra Grefsen og har fortsatt langt hår.

Vi setter likegodt over til Bears som har gjort sin nynorsklærerplikt og tatt for seg Halléns innledning i kampprogrammet.

"Han skriver forsåvidt greit nok, men jeg undrer meg over et par av valgene hans. Den eneste graverende feilen er at determinativet står feil i forhold til substantivets kjønn en plass. Lite å plukke på ellers. En klar 5'er, mangler substans for å nå opp til sekseren. I tillegg er teksten kort og dekker for få kompetansemål til å skaffe en helhetlig vurdering av ferdighetene hans."

Sportsjournalistlaugets beste hårmanke er tilstede.

Over til dommeren. Han er fra Nederland og hans fulle navn er Bernie Raymond Blom, men  går under navnet Kevin Blom. Kevin? Hvor plukket han det fra? Han er født i fiskenes tegn og er fra Gouda. I 2005 ble han kåret til årets sportsprofil i wait for it... Gouda. I 2007 fikk han prisen Gouden Kaart, det gyldne kort. Altså årets beste dommer. Det var da. Etter den tid har det gått nedover for Goudas store sønn. I 2011 ble han slaktet av den nederlandske dommerlegenden Mario van der Ende. Van der Ende hevdet angivelig at Blom burde oppsøke psykolog etter en rekke dårlige avgjørelser. I tillegg ble han vraket til EM 2012.

På de fire siste æresdivisjonskampene har han gitt tre røde kort. Han er i siget med andre ord. Landskamphistorikken hans bærer derimot ikke preg av rødhet. Skottland har derimot et torn i siden til Blom etter han gikk på en tsjekkisk filming på Hampden Park. Ok, film i vei gutta!

Som en postnotis på Blom bør det nevnes at hans utkårede scorer høyt på dommerWAGS-skalaen. Google it.

 Så over til Norges lag. Søderlund starter. Ellers som forventet kanskje.

Resultattips:

Freddy: 3-1 (Hangeland (på hodet), Tarik (fra skrå vinkel), Høgli eller Y.Jenssen (klabbemål: ingen vet helt hvem som scoret av de to). Albania får straffe etter en unødvendig miss av Forren som Cana (eller hvem det nå er som tar straffen) setter.

Kenny: 1-0 (Henriksen i det 88. minutt. En suser)

Bears: 1-1

Ok. Here we go! 7 minutter til kampstart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar