8. okt. 2017

live from the news room vol. momentum?

Av Andy Dia, Minotti Bøhn og Bears Island

JA! Da går vi altså inn i siste kamp i denne kvaliken, og det med en 8-0 seier i bagasjen. Det er veldig positivt at denne kvaliken snart er ferdig. Det er også meget positivt at vi faktisk scoret åtte mål på bortebane i forrige kamp. Drit i motstanderen da, poenget er at dette landslaget trengte en slik kamp. En kamp hvor de fikk kjenne på at de kan score mål, at de kan styre kamper.

Nord-Irland er altså motstander i dag. Et lag som sjarmerte under forrige mesterskap og nå er nær å nå Russland 2018. Siste hinder i gruppespillet er et norsk lag uten noe å spille for. Sett bort fra æren da.

Laget til Nord-Irland er spekket med nydelige typer som Kyle Lafferty (sterk karriere med Darlington, Rangers, Sion, Palermo Caykur Rizespor og Hearts under beltet), Aaron Hughes (rolige 455 PL-kamper, sist sett i Melbourne og Kerala Blasters), samt den småpene WBA-troikaen McAuley, Brunt og Evans. Vi skal heller ikke glemme 40-årige Manchester United-helten Roy Carroll som trådde sine juniorben i klubbene Fivemiletown United og Ballinamallard United på 1800-tallet.

Sjefen, Michael O'Neill har høstet mye skryt for det han har fått til med dette landslaget. Sikkert fortjent det altså, men på tirsdag skal han i møte for noe han ikke fortjener så mye skryt for. Han skal nemlig i rettsmøte i forbindelse med en mulig fyllekjøring for en måneds tid tilbake. Vi ønsker rettssystemet lykke til med det.

Den som skal dømme i kveld, er en ukrainer med navnet (her er vi litt usikre på norsk transkripsjon, men forholder oss til engelsk) Serhiy Boyko. Han står med 43 kamper utenfor ukrainsk liga. På disse kampene har han gitt ut 14 røde kort. Ellers var det lite morsomt å google seg frem til om vår venn i sort.

Tips:

Bears Island: 2-1, Reginiussen og Mohamed Elyounoussi.
Minotti Bøhn: 1-1. Søderlund og Evans.
Andy Dia: 3-0. Sørloth x 2, Sander Berge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar