15. nov. 2016

Live from the news room vol. Gi oss håpet tilbake

Av gutta på tur til Drammen

Vi gjør to bytter fra kampen i Beograd. Rosted og Berisha ut, Grønner og Dæhli inn. Dæhli er tilbake fra a-lagsspilll, mens Grønner er tilbake fra sitt eget lille a-lagsspill; barnefødsel. Gratulerer, Grønner!

Serbia gjør tre bytter. Nok om det.

På presserommet har vi toppfotballsjefen samt mannen med ansvar for å skape "internasjonale innganger". De er opptatt med å diskutere Djurdjevic.

Forrige gang Materazzia var på play-off i Drammen, gjorde U-21-gutta det skarpt. De snudde nederlag til avansement mot Frankrike. Denne gangen kan vi håpe på det samme, bare mot Serbia. U-landslaget har de siste årene vært det som har skapt håp i fotball-Norge. U23-EM i Israel var utrolig morsomt og ga oss tro på noe nytt. Den troen har nå svinnet hen, la oss håpe gutta vekker troen på nytt.

Vi har byttet hele laget siden forrige play-off, det har Norge også. Med oss på laget denne gang har vi Eivind Bisgaard Sundet som har grunnfag i Balkan-kunnskap fra UiO, "eller ikke grunnfag da, men et emne". Han vil gjerne snakke om Živković som var den beste spilleren da Serbia vant U20-VM ifjor. Sundet forteller oss en ganske vill historie om hvordan han endte opp i Benfica i sommer, dere kan lese sammendraget av historien til Eivind her: http://futbolgrad.com/andrija-zivkovic-new-beginning/.

Evind er positiv, men tror de slipper inn mål og da blir det hele vanskelig. Vi andre ønsker oss to null, ekstraomganger og straffesparkkonkurranse. Tenk dere, et norsk landslag i straffekonk...Det hadde vært stort.

Samt at vår a-landslagssjef sikkert vil nikke anerkjennende til at det er viktig å øve på slike situasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar