11. okt. 2016

Norge-San Marino - perludium

Skrevet av Lapskaus, Kenny Koevermans og Reier Møll

"Ære være Selnæs den høyrøstede! Og ro i troppen blant spillere som har Pers velbehag"

Dagens iskalde godbit. San Marino. Laget som før forrige EM kvalik lå på desidert siste plass på FIFA-rankingen, delt sammen med gutta fra Bhutan. Men etter enorme resultater som 0-0 mot Estland (noe Pers gutter også maktet i mars i år og) og lagets første bortemål på 14 år mot Litauen, så er det et sylskarpt lag som har hoppet hele 7 plasser på rankingen Pers gutter skal bryne seg på i kulda. Dette blir PERoni mot Grans pils.

Vi har aldri tenkt på at både landslagssjefen og kapteinen vår heter Per. Per og Per. Per & Per. En ting er sikkert. Per dags dato er vi ikke gode nok. Per nå bør Per gå.

Men hvem skal overta? Perry? (Fnis) La oss liste opp kandidatene som VG lister opp. Ole Gunnar, Ståle, Tor Ole, Nils Johan, Lars, Per Joar, Erik, Tom, Kjetil, Dag-Eilev, Kåre, Henning og Ronny. Vi hashtagger disse med døll emoji og foreslår en annen:

Forestill dere. Van Gaal i sitt første møte med Terje Svendsen, som i Ajax i 1991, hvor han høylydt gratulerer hele NFF med å endelig ansette den beste treneren i verden. Det er relasjonskompetanse på et nivå over Høgmo. Eller om VGs og Dagbladets kommentatorer litt kritisk spør hvorfor Norge kun spiller på tvers og Van Gaal i god gammel stil flekker av seg buksene og viser baller (sikkert ganske opphovne) for å poengtere at han gjør som han vil. Og ikke minst, etter en sen seier over en minion som San Marino eller Malta, åpner pressekonferansen etter kampen med å skrike "Louis Van Gaals Army!" 

Hvem trenger en Fjørtoft eller Svein Graff om NFF overlater hele roret til Louis Louis Louis!! 

Kort konkludert. Selv om det norske landslaget ikke vil kjempe på banen og spiller gørrkjedelig fotball, bring inn en mann som setter elendigheten i system. Det er en ny hane i hønsegården.  En alfahane. En som bringer ekstrem intensitet i gjenvinningsspillet. Og ikke bare snakker om det!

Norges lag i dag har scoret 13 mål totalt i løpet av sin landslagskarriere i følge alltid velkledde Lars Eide. Dette er en kamp som hadde vært skapt for vår nye sjef Louis. 

Resultattips:
Kenny: 0-0
Lars Eide: 2-0. Henriksen putter begge. Til 5 på børsen.
Lapskaus: 0-0
Reier Møll: 2-1. San Marino putter tidlig. Strandberg slår tilbake med to. 
Syk Bears Island: 4-1, står 1-1 altfor lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar