31. aug. 2016

Live from the news room vol. BFF

skrevet av Minotti Bøhn og Spårvagnssjåfören

Norge-Hviterussland. Privatlandskamp. Like sexy som knestrømper. Like sexy som Norge-Estland 0-1 i november 2014.

Dette er en klassisk flat etappe i Tour of Britain før ukesrittet har satt seg. 85 minutter venting og kanskje en liten sluttspurt på tampen. I det store og hele kun en transportetappe inn mot Norge-Tyskland på søndag. Norge-Tyskland. Der snakker vi.

Laget er streit. Ingen Dio, Samuelsen eller Sørloth fra start. Men en midtbane som kommer til å styre det greit. Selnæs er en potensiell Materazzia-favoritt på rulleskøyter med sjokomelk og knekk i knærne. Visstnok blitt bydd 100 mill for av Fulham. Fulham med Stefan Johansen som skal lære the ropes av Scott Parker. En klubb som tydeligvis ikke har lært av Cardiff-kardinalfeilen å ha flere norske spillere samtidig i stallen.

Kanskje like greit å bli værende i smekre St.Etienne.



Dagens dommere kommer fra Danmark heter Mads Kristoffer Kristoffersen, Jakob Bille (Nicki-slekt?) og Lars Hummelgaard. Klassisk.

18.44 kommer sportsjournalistenes flotteste manke slentrende inn døra. Selv ikke NFF mot BFF er nok til å skremme fanden på flatmark holde store deler av presse-Norge borte.

Hviterussland stiller med et helt ukjent lag for undertegnede. Ikke ett kjent ansikt. Ikke en liten Hleb en gang. Harbunou, Shytau, Martynovich, ... ... ... Orker ikke mer. Nummer 10 Alexei Rios eneste å merke seg. Skal visstnok være i slekt med den gamle FM-helten Nick Rios Haugen. Neida.

Hviterusslands landslag i fotball kalles "The White Wings". Fly on the wings of love, gutter.

Resultattips:
Kenny Koevermans sender inn 1-4 fra ammetåka på Nordre Åsen. "Norges mål er selvmål."
Minotti Bøhn: 1-1. Dio på Samuelsen-assist.
Spårvagnsjåfören: 3-1 etter mål av Eikrem, Berget og King. Tsimafei Kalachou for Belarus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar