27. apr. 2014

VM 2014 - Introduksjon

Av Bears Island og Kenny Koevermans.

Fire år etter den O’store VM Bloggen gjentar Materazzia bedriften med en ekstensiv og utfyllende forhåndsanalyse av fotball-VM. Dog med et par unntak fra forrige runde. Der vi var tre stykker som skrev alt for fire år siden, er vi ca 20 som skal skrive i år (dersom alle leverer).

Bidrag fra et ellevilt kobbel av skribenter ble fordelt etter en sirlig utvelgelsesprosess hvor nasjoner har blitt koblet med respektive bloggere basert på ønske, faglig vurdering og terningkast. Vi aner at det kommer til å bli en viss diskrepans i form og innhold mellom alle bidragene, men vi vet (som Arsené Wenger) at det er quality in our squad.

I morgen starter ballet med en vurdering av Brasil. Deretter følger vi på med lagene fra gruppe A og så videre. Unntaket er Spania ettersom skribent Freddy dog Santos skal til Spania en tur i løpet av mai og har fått utsatt vurderingen til han er kommet hjem.

Det blir lagt opp til publisering av blogginnlegg hver dag fra og med i dag frem til rett før VM starter, og både vi og våre eminente gjestebloggere gleder oss til å disekere alle nasjonene før vi rigger oss til med sommerferie, samba, fotball og grilling (hei Sven Nordin). 

Vi ønsker alle våre skribenter (inkludert oss selv) lykke til med vurderingene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar