21. mars 2011

Mandagsspalten S#2E#32

Skrevet av Bears Island og Kenny Koevermans, med en gjesteopptreden av @LarsEide. Som vanlig med litt hjelp av 101greatgoals.com.

Ukens comeback
Arsène Wenger har et keeperproblem ettersom bare Almunia er frisk av hans keepere. Han valgte å løse det denne uken, da han hentet tilbake Almunias nemesis, Jens Lehmann. I et intervju, gjort av Guardian tre år tilbake i tid, sier Almunia dette: - To have someone here who hates me is just amazing. I know he hates me. og videre But I don't want any relationship with him. I try not to let what he says enter my mind because it's not important to me what he says or what he thinks."

Nå er Almunias eneste treningspartner den nevnte tysker. Jaja, med Lehmann tilbake på benken var Almunia tilbake til sitt sedvanlige nervøse jeg.


Ukens mål
Eren Derdiyok banker inn 1-0 for Leverkusen mot Schalke i helgen.


Den tidligere Chelsea-spilleren, Scott Sinclair, mottar ballen på midtbanen og tar med seg hele Nottingham Forest på tur, før han hamrer ballen i mål og sender Swansea opp i 1-0.


Aleksandr Shabokritskiy sender Sevastopol opp i 1-0 mot Karpaty i den Ukrainske ligaen med dette stjernetreffet.


Den ferske 18-åringen, Paul Pogba, tar et par dansetrinn før han limer ballen i høyre kryss og sikret med den scoringen 2-2 for Man Utds reserver mot Derby. Dette er deilige greier.


Ukens frispark

Jonathan de Guzman sikter seg inn på keeperhjørnet og limer ballen i mål fra 16,01 meter. Han sikret dermed 1-0-seier til Mallorca over Real Zaragoza.


Ukens Dad of the Year
John Terry har ikke gjort noe galt på lang tid, i hvert fall ikke noe som har endt opp i mediene. Dermed blir han ny kaptein for England - igjen. Endelig en opptur for DotY! Og endelig kan vi kåre ukens Dad of the Year igjen.

Ukens missekåring
Ollie Palmer med en episk bom i oppgjøret mellom Woking og Bromley. 19-åringen har også vært innom Sevenoaks Town and St Albans City. Heldigvis for Palmer og Woking vant til slutt hjemmelaget 1-0. En klassisk låt akkompagnerer klippet.


Ukens ekspert
Eivind Bisgaard Sundet laget fredagslisten for Materazzia 11.mars, en liste over talenter som ble spådd gjennombrudd i Tippeligaen denne sesongen. Fra første serierunde traff Sundet blink så det holdt. Erik Jonvik testet skuddfoten for Sarpsborg, med et skudd som gikk i tverrliggeren og rett på Martin Wiigs hode. Jo Nymo Matland sendte et frispark rett i mål. Til slutt tegnet Ohi Omoijuanfo seg på scoringslisten i LSKs massakre i Bærum.

Ukens seriemestere
Materazzia gratulerer Olympiakos med seriemesterskapet i den greske Super League, etter en overbevisende 6-0-seier hjemme mot rival AEK Athen i helgen. Med tre kamper igjen å spille har Olympiakos en komfortabel ledelse på ti poeng på erkerival Panathinaikos.


Ukens trekning
Champions League går inn i sin siste fase. Vi registrerer at Barcelona trakk det "eneste laget" som Guardiola ikke ville møte, nemlig Shakhtar. Buhu. Uheldige Barsa. Tottenham får en killertur til Madrid og møter antakelig Barcelona etter at 'arry taktisk har utmanøvrert The Special One. I den hel-engelske kvartfinalen møtes Man Utd og Chelsea i det som lukter straffekonk lang vei. Vinneren der møter Inter eller Schalke. De første kampene spilles 5. og 6. april. Alle hjerter gleder seg.

Ukens importer/ eksporter
Vi begynner i Italia hvor John Arne Riise både skaffet straffe og slo målgivende innlegg for Roma mot Fiorentina på søndag formiddag. Lillebroren, BH Riise, gjorde lørdagen bekmørk for Leeds' opprykksjanser da han satte inn 2-0 for Sheffield United. Moa gjorde Drillo lettere til sinns da han også satte inn 2-0 mot Hoffenheim. I tillegg har vi en het import/eksport nedi Ekstraklasa. Abdou Razack Traoré fortsetter den gode formen med en assist for Lechia Gdansk mot Jagiellonia.

Ukens redning
Robert Green henter frem sin ypperste kvalitet på frisparket til Gareth Bale.


Ukens 201
Francesco il Capitano Totti satte inn sitt 200. og 201. seriemål i Serie A på søndag. Vi gratulerer Totti, som nå ligger fire mål bak Roberto Baggios 205 Serie A-mål. Baggio ligger forøvrig på femteplass på listen over flest scorede mål i Serie A.

Ukens sjekketriks
Spillerne i den rumenske ligaen står i kø for å score, slik at de får oppmerksomheten til denne blikkflørtende unge piken.

Eric Pereira setter inn 1-0 til Gaz Metan mot Pandurii. Pent!


Mihai Roman setter inn 1-0 til Rapid Bucureşti mot Gloria Bistrita. Pent!


Ukens debut
Jørgen Lennartsson debuterte med et brak på Telenor Arena i går. Lillestrøm slo til med den største seieren i en åpningsrunde på 56 år. Velkommen skal du være, Jørgen!

Ukens Materazziafavoritt
Alessandro Del Piero blir aldri for gammel. Mottar ballen like over midtstreken og setter fart(!) på sin karakteristiske måte med rompa litt ut. Runder av en spiller før han curler den elegant i mål.


Ukens reklame
Dere som er innom TV 2 Sportens videoklipp, har kanskje sett Michael Ballacks eminente reklame for L'Oreal. Det er vel lenge siden tyskeren har vært så smidig på banen, men la gå...

1 kommentar:

  1. Aa.. da var det mandag igjen! Sola skinner, snøen smelter, gresset kan skimtes mellom skiten snø og strøgrus - og med mandagsspalten på plass kan man ikke annet enn å omfavne mandagen!! Takk guttær!

    SvarSlett