21. feb. 2011

Mandagsspalten S#2E#28

Ukens eksperter
Onsdag 15.februar 2011 ble en merkedag for Materazzia da Bears og Kenny fikk sin riksdekkende debut på P3s Banden. Ronaldo var tema og hele seansen kan høres her. Velg podcast fra 15.02 og Materazzia kan høres fra 17.34 ut i sendingen.

Ukens mål
Jimmy Briand vartet opp med denne Rooney'esque avslutningen for Lyon mot Nancy.


Luc Castaignos hentet denne opp fra frekkis-sekken for Feyenoord mot ADO Den Haag i helgens runde i Eredivisie.


David Ramirez dro til med denne for Velez Sarsfield mot Caracas i ukens Copa Libertadores.


Fordi vi er veldig glade i Ian Harte-frispark tar vi med denne deilige curlen over muren til NAC Breda fra PSVs Balázs Dzsudzsák.


Ukens lagbilde
Da Aris skulle spille mot Man City i ukens Europa League, dro de frem et frekt lagbilde av de blå som ble trykket i kampprogrammet. På bildet kan man se stjerner som Messi, Rooney, Drogba, Rooney og Özil i Man City drakt. De som hadde laget programmet hadde da brukt et morobilde fra nettet, og det kan jo virke som om det faktisk var en glipp og ikke en spøk - da hele opplaget av programmet ble trukket tilbake.

Ukens utligning
Det er lov å feire når du heter Jonathan Kahne Téhoué, spiller for Leyton Orient og akkurat har sikret omkamp mot Arsenal i FA-cupen i det 88.minutt med dette målet.


Ukens tenåringer
17 år gamle Connor Wickham noterte seg for sitt første hattrick for Ipswich da de moste Doncaster 6-0 på bortebane i midtuka. En spennende spiller for Englands fremtid som allerede har spilt over 50 kamper for Ipswich på tross av sin unge alder. Klippet fra kampen inkluderer også et frekt Doncaster-selvmål, og en Jimmy Bullard i form! Belmin Keranovic er også 17 år gammel og var en het potet i Vallhall på fredag, da han noterte seg for begge Skeids mål i 2-2-kampen mot Vålerenga.

Ukens touch x 3 (frekk, frekkere, frekkest)
Først et frekt tilbakespill fra en Vitesse-forsvarsspiller. Deretter et frekkere klareringsforsøk fra Vitesse-keeper Eloy Room. Så rosinen i pølsa - det frekkeste skudd(!)forsøket fra De Graafschap-spiss Hugo Bargas.


Ukens Tottenham-Arsenal
Roy Hodgsons West Bromwich tok i mot Wolverhampton i helgens eneste kamp i Premier League. Tottenhamspiller Jamie O'Hara og Arsenalspiller Carlos Vela sto for målene og poengen ble delt broderlig mellom nedrykkskandidatene. O'Hara med denne suseren.


Ukens slalom baby!
Lionel Messi annerkjente at det også var slalom på programmet i alpin-VM i Garmisch-Partenkirchen i går. Men der Jean Baptiste Grange kom seg forbi alle portene og tok gull, hektet Messi i en port ved navn Javi Martinez. Dog uten å få straffe. Men det er jo heller ikke en regel i alpint.


Ukens comeback/ ukens bye-bye
Da var det slutt på Claudio Ranieris tid som sjef for AS Roma. Hovedstadsklubben ledet komfortabelt 3-0 borte mot Genoa i går da Totti scoret seks minutter etter pause. Totti forøvrig med mål og begge assist fra dødball. Men det var ikke over. 40 minutter med forferdelig forsvarsspill gjensto, og dermed endte Ranieris dager i Roma med et trist 3-4 tap mot Genoa.

Ukens luring
Al-Ain sikret seg plass i den asiatiske versjonen av Champions League etter 4-0 over Sriwijaya i helgen. 1-0 kom etter denne luringen ala Åsmund Bjørkan fra back in the day!


Ukens Tweetup
TV2 Sporten var på ferie i Danmark i helgen. Det ble som seg hør og bør referert til på Twitter av deres reportere. VG fant det berettiget å vie en side til å fortelle befolkningen om at de refererte til det på Twitter. Da blir det jo berettiget å referere til refereringen i mandagsspalten, vel?

Ukens lite varmtvann
Ricardo Quaresma vet at det er liten varmtvannstank på Fiyapı İnönü Stadium, og da følte han at det var riktig å komme først i dusjen. 30 sekunder før de andre burde holde, tenkte han nok da han gjorde dette da Besiktas lå under 1-4 mot Dinamo Kiev i Europa League på torsdag.


Ukens eksporter
Norges frontmenn er definitivt i rute før landskampen mot Danmark i mars. Bytte av klubb viser seg nok en gang som et sjakktrekk av John Carew. Headet Stoke opp i 1-0 mot Brighton i helgens FA-cup. Moa er også tilbake i scoringsform og viste dette med å sende Hannover opp i 2-0 mot Kaiserslautern i helgen. Hangeland, Grindheim, Tettey og JA Riise spilte 90 minutter for sine lag i helgen, mens Thomas Rogne var ubenyttet reserve da Celtic banket Rangers i Old Firm.

"Ukens" practical joke
Ok, denne er fra oktober, men ettersom vi oppdaget den i forrige uke får den bli med. Den er artig, på tross av Heinekens uhorvelige selvskryt mot slutten.


Ukens reklame
Stefan Effenberg på toalettet. Egner seg selvfølgelig som en reklame det!


Skrevet av Kenny og Bears. (Med hjelp fra www.101greatgoals.com)

1 kommentar: