14. feb. 2011

Mandagsspalten S#2E#27 Valentines Special

Ukens kjærlighetserklæring
Hva passer vel bedre enn å starte denne Valentines spezialen med en hyllest og kjærlighetserklæring til den beste spissen som noen gang har snøret på seg fotballsko. Ronaldo, eller bare Fenomenet, la skoene på hyllen og gav verden melding om det for kun noen timer siden. Mannen som er tidenes toppscorer i VM med 15 mål har hele 62 mål på sine 97 landskamper og 352 mål på totalt 515 klubbkamper. Brasilianeren med vektproblemer og de villeste overstegsfintene i et tempo ingen kunne overgå. Han så tung ut nesten hele karrieren, men hadde fart og ballkontroll som gjorde ham umulig å stoppe. Dette kombinert med farlig stygge hårsveiser, playstation#fail før VM-finalen i 98, en transvestitt episode, fire barn og en sterilisering (av seg selv, fire var nok) gjør ham til en av de største legendene i historien. Under følger en tributevideo og to reklamer hvorav den ene er av det mer sinnsyke slaget. Måljeger.... haha!







Ukens weltklasse Tor
(Via Google Translate (utrusende(!))) In diesem Wochenende in Deutschland rund wartete Hanno Balitsch mit dieser frechen Spiel Wand, bevor er den Ball elegant über einen utrusende Eintracht Frankfurt Torhüter gechipt und setzen Endergebnis auf 0-3 zu Bayer Leverkusen.


Ukens "vil ikke stå i mål"
Petr Cech hadde sett Rosiscky drible på midtbanen hele kampen, og tenkte "det vil jeg også gjøre". Han dro av en mann og greide nesten en til før det hele gikk galt.


Ukens halvsprett
Zlatan får en cross fra Lustig som han sender videre med sin brede og markerte brystkasse til Elmander som er på løp. Elmander venter til ballen spretter før han smeller den inn i krysset.


Ukens susere
Sneijder med et utsøkt veggspill som ender med at han banker ballen i nota på hel volley fra vel 18 meter.


Javier Farinas brenner til fra 30 meter og ordner utligning til 1-1 for Hercules mot Zaragoza.


Ukens mister det
Hernanes med et latterlig overfall på Benzema. Merk hvordan han bommer på ballen og fullfører kung-fu-bevegelsen. Soleklart rødt.


Ukens Dordi Nordby
Diego Biseswar curler ballen inn i lengste hjørne for Feyenoord mot Heracles.


Ukens frispark
Mark Fledderus reduserer for Heracles mot Feyenoord på denne måten.


Rogerio Ceni, som i følge 101greatgoals.com nå er oppe i 98 mål i sin keeperkarriere scorer dette mot Portugesa.


Evig Real Madrid-aktuelle Pa-Modou Kah gjør en flott jobb i muren slik at Rodas Anouar Hadouir kan vispe ballen i krysset bak en sjanseløs Stenkelenkelenburg i Ajax-målet.


Ukens mål
Ja. Mye er sagt, vi hadde gåsehud i flere timer etterpå selv om ingen av oss er spesielt sympatiserende ovenfor Man Utd. Nyt klippet fra Rooo-tube.


Ukens norske landslagsspiller
Av og til kan det være greit med dobbelt pass når det andre landet er Luxembourg. For Lars Christian Krogh Gerson spilte hele kampen da hans lilleputtnasjon tok seg av Slovakia med 2-1 etter å ha ligget under med 0-1. Materazzia gratulerer!

Ukens missekonkurranse
David Villa forsøker seg to ganger uten hell mot Colombia.


Eto'o kunne redde Inters ære på slutten av Derby d'Italia i går, men lyktes dårlig.


Dårligere enn dette kan det knapt gjøres. Hugo Almeida for Portugal mot Argentina. Vel bekomme.


Ukens mesterskap
Brasil tok seg enkelt og greit av Uruguay med hele 6-0 i sin siste kamp i U20-mesterskapet i Sør Amerika og sikret landet sin ellevte tittel og direkte kvalifikasjon til OL i London 2012. Med 15-3 i målforskjell og 12 poeng i det siste og avgjørende gruppespillet endte de opp to poeng foran Uruguay og tre foran erkerival Argentina. Lucas (ikke Leiva) viste forskjellen på lagene da han rett og slett bare løp forbi forsvaret til Uruguay og scoret et av sine tre mål i utklassingen.


Ukens signering
Shefki Kuqi signerte for Newcastle fra free-agent-status i uken som gikk. Vi dømmer ingen for det, og vedlegger heller en video av Kuqi og materazziafavoritt Robbie Savage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar