20. nov. 2016

Live from the news room vol cupfinalen 2016

2016. Året hvor David sine seire over Goliat har blitt rutine. Leicester tok hele Premier Leauge-tronen, Island tok skalpen til England, Trump knakk håpet til Hillary og nå rett før advendtstiden møter lille Kongsvinger store Rosenborg til Cupfinale på Ullevål stadion. Første tanke fra Materazzia redaksjonen var å minne om at den største seieren i cupfinalens histore er Fredrikstads nedsabling av Haugar i 1961. Siden vi tross alt befinner oss i 2016, er det vel ikke helt umulig for det første laget fra Hedmark i en cupfinale å detonere en enorm cupbombe!


Det er altså første gang Kongsvinger er i cupfinale. Motstander Rosenborg har vært i seksten cupfinaler og vunnet ti av dem. Rosenborg kan bli den første klubben til å ta the double to år på rad. I så fall blir Kåre Ingebrigtsen historisk så det holder, og det uten å ha blitt kåret til årets trener noen av sesongene. 

Nå gleder vi oss til å se Kåre mot Pimenta, Gytkjær mot Fredrikson, gjennombruddshissig 433 mot iberisk ballinnehav, karsk mot grensehandel, Tippeliga mot OBOS-liga, by mot bygd. David mot Goliat.

Tips - Kongsvinger - Rosenborg:
Reier: Rent statistisk er 2-1 det vanligste resultatet. Så da går vi for cupbombe og 2-1.
Berdal: 1-3, Eyjolfsson på corner, Gytkjær på straffe og Rashani scorer som innbytter. Obligatorisk Güven-scoring, 1-1-målet. 
Bears: 0-4. Bakenga med hattrick og Skjelvik. 
Lars Eide: 1-1, Martin Ellingsen og Pål Andrè Helland.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar