10. okt. 2015

Norge-Malta postview: Vi vil ha jakkene til Malta

Av gutta på kamp

Denne kampen gav strengt tatt ingen svar. Er Malta dårligere enn San Marino? Det er en fifty-fifty greie, mener vi. Et mer tafatt lag er det lenge siden vi har sett på Ullevaal og da inkluderer vi både Norge og Aserbajdsjan i den kampen de spilte her for en tid tilbake.

Det vi sitter igjen med er at det er gøy å se Ødegaard og at det var hyggelig for Søderlund etter 970 målløse minutter i norsk landslagstrøye.
Crap snap
Materazzia er som vanlig i pressekonferanserommet og venter på Høgmo. Først skal vi se og høre Pietro Ghedin som formodentlig også er på vei inn her. Vi vurderer et spørsmål:




Ghedin har på seg ovenfor nevnte jakke.

Norway has improved a lot over the last ten months, sier Ghedin. I was impressed, sier han videre.

Materazzia lukker øynene og lytter mens vi tenker på Pellegrini. Ganske likt.

Bedre snap
Høgmo og Graff trer inn i lokalet.

Vi lurer på om Høgmo er fornøyd med balanseprinsippet og måten vi brukte kantene på. Men vi tør ikke spørre.

Intensitet var et stikkord sier han. Og da i forhold til pasningsspill og i forhold til gjenvinningsfase, sier han. Vi skjønner ikke. Intensitet sammenlignet med pasningsspill og gjenvinningsfase?

Anyways.

Søderlund fortsetter å levere. Var god med ballen og kommer til sjanser. Veldig gledelig at han nå fikk uttelling, sier Høgmo. Ingen tvil om at det var forløsende for Aleks, fortsetter Høgmo og sier videre at de har vært veldig fornøyde med Aleks og at målet mentalt betydde mye for han.

Så får han spørsmål om Per Ciljan.

Per får praise. Følger opp med en enda bedre landskamp enn sist. Har ingenting nytt å si om skaden, men har fått melding om at det er en slagskade, sier Høgmo.
Per og Svein

Høgmo har heller ikke hatt tid til å tenke så mye på at Italia nå er klare og hva det vil ha å si for vårt møte med Italia.

Så var det ferdig.

Materazzia out.

Edit: PS: Vi hørte ingen utpregede korister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar