16. okt. 2018

Live from the news room vol. skjebnekamp

Bulgaria står på motsatt side i en kamp som må vinnes for å holde liv i opprykkssjansene. På denne siden av milleniumsskiftet har vi møtt Bulgaria fire ganger tidligere, senest for en måned siden. Det var det eneste tapet. Ellers har vi en-målsseire. 2-1 de siste to hjemmekampene.

Selnæs uttalte etter seieren på lørdag at han ikke var så ansett i Norge. Du vet du spiller på landslaget? Og er i førsteelleveren? Hvor større anseelse enn dette vil du ha? I forlengelsen av dette drev Stefan Johansen med håndbevegelser etter scoring i forrige kamp på Ullevaal. Spill fotball da, gutter! Ikke bry dere så jævlig mye om hva folk mener. King hanglet i går, men stiller i dag. Vi får håpe ankelen holder, og at han får scoret noen av de fem målene han gikk høyt ut og sa han skulle score i forkant av Nations League.

Bulgaria stiller uten Ivanov og Stoitsjkov, men med Petar Hubtsjev, stopperen fra VM-94, på benken, i dress mest sannsynlig.

Dommer for kvelden er John Beaton. Skotte. Forholdsvis ung, kun 34 år gammel. Han har i tidligere kamper vist teknikk:


Hvis han sender Tarik gjennom med en slik flikk i kveld, kan vi bli veldig glade. I tillegg har han angivelig vist Dedryck Boyata direkte rødt for munnbruk. Håvard Nordtveit, du er advart!

Uansett, Norge har noe å revansjere i kveld. De var tydelig forbannet etter forrige kamp mot Bulgaria, og forhåpentligvis klarer Lagerbäck å kanalisere revansjelysten.

Bears Island: 2-1, Rosted og King
Andy Dia: 4-0, Begge Elyounoussi-gutta, Rosted og Henriksen.
Øyvind Herrebrøden: 1-0, Rosted, assist av Moi.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar