6. juni 2018

Live from the news room vol. karibisk sommer

Vi møter altså en motstander som er i oppladning til VM. De skal møte Belgia i Sotsji i neste kamp. I VM skal de i tillegg møte England og Tunisia. Panama er klare for VM. Vi er ikke det. Her er det bare å stikke nebbet i jorda og kjenne litt på realitetene, og akkurat det kan det se ut som om Lagerback har gjort. I tillegg kan det virke som om han har fått spillerne til å innse realitetene også. For vi er blitt litt bedre i det siste, er vi ikke?

Håpet er tent. Som en positiv kvartalsmelding fra et aksjeselskap har AS Norge blitt mer ettertraktet enn det som har vært vanen det siste året. Det snakkes om at det er konkurranse på alle de offensive plassene, vi har en midtstopper som ser ut som kan foredles, en slepen variant på midten som kan styre spillet og opptil flere spisser som det er et håp om at kan score. 

Og håp er vi gode på. Med en smekker UEFA Nations League som ligger og lurer foran der i høstmørket, er kimen der. Kimen av et nytt mesterskap. 

Kveldens kamp blir mer for et hvileskjær å regne. Panama skal sikkert drille defensive strukturer så det blir god trening for et norsk landslag som ikke er kjent for å elske å bryte ned defensive lag. 

Panama har en noe broket historie med europeiske bekjentskaper. I 1671 ble havnebyen Panama brent ned til grunnen av selveste Captain (Henry) Morgan. Så får vi håpe at Kaptein Marius kan gjøre noe lignende mot dem i kveld.

Tips:
Lars "Lendo" Johnsen: 3-1. Hattrick av Maars Johnsen og Roman Torres stanger inn ett mål. 
Bears Island: 2-1, Berge og Kamara.
Minotti Bøhn: 0-0. 
Andy Dia: 4-0. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar