12. nov. 2015

Live from the news room vol. tro og håp

Av Highhill, Kenny Koevermans og Bears Island

Materazzia har ladet opp til kamp med to blogger siste døgnet. Den ene signert en troende og den andre signert en som har kjent på håpet for mange ganger tidligere. Og det oppsummerer vel følelsene vi har foran denne kampen. En indre kamp mellom tro og håp.

Mark Clattenburg skal dømme i kveld. Han kjenner de fleste godt til fra før. Mannen som ga hårtransplantasjon et ansikt før Rooney og Conte. Noen som ikke trenger hårtransplantasjon er sportmedienorges vakreste hårmanke, han er tilstede i kveld også. Clattenburg er i tillegg Ed Sheeran-fan, noe han sannsynligvis deler med flere på tribunen i dag. Vi ble nemlig møtt av en hylende ungpikeskare utenfor stadion. Han har dømt seks kamper tidligere i denne kvaliken. Fem av kampene har endt 1-0, en har endt 5-0, tre hjemmeseire og tre borteseire.

Slik ser matta ut litt over en time før kamp.


Ungarn er bunnsolide. Slipper ikke inn mål, men har omtrent sin eneste trussel på dødballer. Lukter at de har terpet inn noen nye trekk på sin lange samling frem mot disse to kampene. Fordelen med å ha mange hjemlige spillere er jo at man kan utsette serierunder i hjemlandet for å preppe til kamp. Men det lukter jo åpenbar brakkesyke lang vei. Alle som har tilbragt ti dager sammenhengende i øst-Europa uten fri flyt av forlystelser har kjent på det.



Så hva sitter vi igjen med? To lag som ikke kan score mål (Heia toppscorer Tettey). To lag som er gode på dødball. To lag som egentlig begge kan være rimelig fornøyd med 0-0. Hva var U-oddsen, igjen?

Tips:
Kenny: 0-0. Nei, faen. 4-0. Ett av Hovland, to av Søderlund og ett selvmål
Bears: 0-0. Rødt kort Tettey.
Highhill: 1-1. Tettey selvmål eller han lager straffe. Samt Ødegaard-mål.
Lars Johnsen: 2-1, Tettey ("befester sinn toppscorerposisjon" og Hovland.
Herrebrøden (fra pappaperm i Miami): 1-0, Berget

Flomlysa er tent, frostrøyken ligger tett. Nå, Norge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar