9. sep. 2014

Live from the news room vol. nye muligheter

Av Marco Simone og Bears Island feat. the unusual suspects

Mørke skyer svever usikkert over gressplenen. Skal de bryte opp, eller skal de dusje 26 000 tilskuere? Flomlyset reflekteres i den grønne matta. Høstlufta er passe rå, uten å være for kald.
De siste få trekkfuglene sitter på takspissen, for å se 90 minutter med fotball før de trekker sørover. Om tre poeng blir med i den italienske designerbagasjen samme vei gjenstår å se.

Kampen må tross alt spilles først, og dømmes. Og den skal dømmes av en serbisk dommersekstett. Milorad Mažić er hoveddommer. Norske tv-seere vil kanskje huske at nevnte dommer tidligere i sommer har vist ut både Pepe og Ramsey på tynt grunnlag. Wikipedia hevder at mottoet hans er "You can't please everyone".

"Alt for Norge", ljomer over det halvsprengte høyttaleranlegget, og det får oss til å tenke på at det er ganske artig at Gigi Buffon akkurat i skrivende stund hører "Alt for Norge" sammen med oss. Buffon ser ut til å ha lånt bort halsen/buffen sin til reservekeeper Perrin, som misforstår bruker ved å sette den på hodet. Men han redder jo alle oppvarmingskuddene fra sine startende lagkamerater. Det er nødt til å være et godt tegn.

Bears Island får SMS fra tanta til samboeren. Svigertanta har bodd i Italia i cirka 50 år: "Heia Norge! Jeg får meg ikke til å heie på Italia med den usympatiske nye treneren, Conte."

Ok meldt fra Italia.

Nå begynner veien mot Frankrike i 2016.

Prediksjoner:

Jon Martin: 0-1 etter tretten minutter. Bonucci. Frispark midt på norges banehalvdel, høyre side, stanger inn. Ferdig.

Frode Lia: 0-2, men tror mest 0-1, Jon Martin tok tipset. Men på kontring i mot.

Tor Kristian Karlsen: 0-1, tidlig mål på dødball, bakhodet til Astori.

Lars Eide: 1-0 Norge, mellom 60-70 min, frispark etter at Bonucci legger Dæhli i bakken. Forren smeller den i krysset fra knappe atten meter.

Eivind B Sundet: 0-0, ikke noe særlig mer å si.

Marco Simone: 0-2 var tipset fra previewen. Immobile og Giaccherini.

Bears Island: 1-3, dødball og kontring iløpet av de første 20 minuttene. Deretter kjedelig frem til Stefan Johansen smeller ballen i mål fra 34 meter midt i andre omgang. Ny kontring i mot.

Kenny Koevermans: 0-1, Immobile.

Minotti Bøhn: 2-1, Forren, Tarik og Zaza.