31. mai 2014

Live from the news room - vol. Capello & Panucci

Av Lars Eide, Eivind Bisgaard Sundet og Bears Island.

Det kongelige norske landslaget skal ut i kamp igjen. Glemt er Stade de France-fadesen. Nå skal vi møte Russland, Capello og Panucci.

Til denne kampen har Materazzia samlet et slagkraftig mannskap. Vi stiller med Bears Island (evig realist), Lars Eide (evig sørlending) og Eivind Bisgaard Sundet (anarkist og trener for en kristen fotballklubb og evig NFF-kritiker). 

Vi møter altså Russland. I panini-albumet vårt mangler vi kun nr 612 (hyl ut hvis noen vil bytte). I tillegg sier vi ja til Dzagojev, ettersom vi limte han feil opprinnelig. Uansett, Russland har Don Fabio som trener. Det oser klasse av mannen. Bartenderen som serverte han i skybaren på SAS-hotellet så klokka til Capello og mente at Fabio kunne kjøpt hele hotellet med den klokka. Ok klokke, regner vi med.

Omkring fem til seks tusen tilskuere er forventet å møte opp hit i dag.  Det er sol, varme og grei Oslo-stemning.

En av hovedattraksjonene i dag er naturligvis André Danielsen. Den omskolerte backen med over 200 kamper for Viking får i dag sin debut. Eide i redaksjonen lover Danielsen-watch. 

Dommeren for dagen er sveitsiske Stephan Klossner. Klossner er doktorgradsstipendiat ved institutt for anatomi ved universitetet i Bern. Forskningsområde: "The effects of mechnical stress on skeletal muscle and the muscle hypertrophy response". Snakkes!

Russland skal til VM. 
Norge skal trene på blokkforflytningsdimensjonsorientering og samhandlingsrelasjonsaspekter. 

La oss tippe kampforløp.

Bears Island: 1-3. Morten Gamst Pedersen scorer for Norge i det 86. minutt. Kerzjakov med hat-trick for Russland. 

Lars Eide: 2-1. Anders Konradsen og André Danielsen (frispark) scorer for Norge. Vasili Berezutski scorer på corner for Russland. 

Eivind har ikke dukket opp ennå. Jo, vent litt.

Eivind Bisgaard Sundet: 1-3

God kamp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar