21. apr. 2013

Live from the newsroom vol. Juventus Stadium

Det var stort første gangen Materazzia fikk akkreditering til Ullevaal Stadion. Nå sitter vi her med akkreditering på Juventus Stadium like før årets største kamp i Serie A. Juventus mot Milan. Hjelp. Dette er stort.

Vi er klare for antipasti, primi piatti, secondi piatti og litt leken italiensk dolce til slutt. Etter kampen deles det også ut Bitter og Prosecco til henholdsvis taperen og vinneren.

I løpet av dagen har Materazzia som alltid gjort grundig research og forarbeid. Dette er resultatet av flere (i hvert fall to) timers arbeid tidligere på denne regntunge dagen i Torino.
Luca Banti dømmer kampen. Herremannen fra Livorno fikk sin debut i den italienske toppdivisjonen 29. mai 2005, som var en seriekamp mellom Juventus og Cagliari. Denne sesongen har han dømt 15 kamper og delt ut 83 gule kort og 1 rødt. Han har også dømt Juventus to ganger tidligere i år, og det endte med to klare Juve-seiere.

Når det gjelder Milan, dømte Banti serieåpningen mot Sampdoria, der sistnevnte lag gikk ut i hundre etter opprykket og vant 1-0 på San Siro.

Dagens fact: Det er 13 spillere som har vunnet Scudettoen for både Juventus og Milan. Vi har navn som Altafidi, Capello, Pippo, Zambrotta, Baggio, Boriello - og sist men ikke minst: Pirlo.

I dag er det Pirlo, Matri, Nocerino og Abbiati som har spilt i begge klubber.

Ikke helt som Ullevaal, men vi klarer oss.

Etter en suveren focaccia og en strøken prosecco er vi nå på plass inne i denne fantastiske storstuen. Team Materazzia er på plass. Mr. Heggelund har akkurat vært like a boss nede på gressmatta for CMore. Høgås og Eide har funnet sine plasser og nå begynner koket. I Curva sud har vi plassert tre egne reportere som skal gi en utfyllende rapport om hvordan det bl.a. var å bli smuglet inn på stadion under et svært banner. Mer om det senere! Det begynner å fylle seg opp. Det eneste vi savner på pressetribunen er Journalist-Norges flotteste hårmanke. Han er dessverre ikke på plass her i dag.

Vi vil ha liveoppdatering under hele kampen. Det anbefales som et lite ekstra krydder, en liten ekstra prosciutto, til hovedretten Per-Jarle Heggelund serverer deg på Canal 9.

Milan er godt i gang med oppvarmingen. akkompagnert av AC/DC og Thunderstruck. Så begynner nedtellingen på skjermen. 10-9-8 ... På et smell kommer Juventus-gutta ut på matta. Vi er her. Materazzia. Til den største kampen i Italia. Buona apetitt!




1 kommentar:

  1. Det bildet... Det er det deiligste jeg har sett! Du NAILER det apatiske uttrykket, Lars! Helt fantastisk!

    SvarSlett