25. nov. 2012

Live from the news room vol. (#postmaterazziajulebord) CUPFINALEN MMXII

Skrevet av Bears Island, Highhill og Kenny Koevermans.

Velkommen til cupfinalen 2012

Eg trur og håpe at Ole Martin Årst avgjør denne her kappestriden. Også håpe eg at det blir fred i verden og at Steven Gerrard får en lykkelig alderdom. Dessuten får vi aldri glømme størrelsen på brystkassa til David Unsworth. Den e faktisk like stor som sjansen for at Ole Martin avgjør i dag.
Per-Jarle Heggelund

Dette var de første ordene som møtte oss på presserommet på Ullevaal stadion. Det følte vi var såpass bra at det fikk lov til å åpne denne cupfinale-artigheten. Hødd møter Tromsø og de er rett og slett VELDIG store underdogs. For å vise det på en skriftlig måte kan vi jo gå gjennom benken til Tromsø: Koppinen, Nystrøm, Andersen, Yndestad, Johansen og Årst. Kan det være Norges sterkeste benk per dags dato? Vi tar like godt begge lagene etter nummer på drakten.

Tromsø: Lekstrøm, Mbodji, Björck, Kristiansen, Drage Y. Jenssen, Ondrasek, Norbye, Bendiksen, Ciss, Prijovic.

Hødd: Nyland, Moltu, Grodås, Klock, Sandal, Helland, Nilsen, Heltne, Aursnes, Sllin, Latifu.

Hødd har et spennende og ungt lag. Men det er ingen av oss som tror at dette blir noe annet enn Tromsøseier. Eller vent. Highhill tar plutselig dissens mot resten av redaksjonen og går for Høddseier.

Tips
Kenny: 2-6
Bears: 1-3
Highhill: 1-1, konk, Hødd vinner.
Caressa: 0-2

Så skjer det noe: her skulle vi blogge om cupfinalen og så blir vi stående å diskutere Liverpoollegender i stedet. Nicky Tanner, Mike Hooper og Ronny Rozenthal er navn som dukker opp.Vi føler oss priviligerte som får lov til å ta deres navn i våre munner og snakke med andre som faktisk vet hvem de er. Ahhhh. Feels like home. Ok, det var en digresjon.

Vi har blogget previews denne uken. Les om Tromsø og Hødd og dommerne i andre blogginnlegg. Spesielt Førehandsvurderinga av Hødd er verdt en titt for å bli kjent med årets Askeladd. Kor e alle Heltnene(?), tenker du kanskje? De spiller for Hødd, og to av dem starter i dag.

Bears har gjort research på statsa til dommer Sælen og ikke funnet noe særlig. Han er en litt kjedelig dommer som ikke gir så mye kort. Dermed regner vi med at han kommer til å gjennomføre denne kampen ubemerket og utmerket.

Forresten; takk til alle som gjorde gårsdagen til en heidundrende opplevelse. Dere vet hvem dere er.

Nå begynner kampen snart, så da skal vi finne plassene våre på tribunen.

1 kommentar: