26. mars 2019

Live from the news room vol. Muligheten

Dette er muligheten. Vi har vel aldri vært nærmere svenskene i kvalitet enn vi er nå. Noen vil til og med si at vi er favoritter. Og med tanke på at Forsberg, Lindelöf, Lustig og Jansson er ute, er vi definitivt det.

Så Norge, favoritter i viktig kamp mot storebror, takler landslaget dette? Dette er den endelige testen på om dette landslaget virkelig kan overbevise sitt folk. De har prestert godt lenge, men underprestert lenge før det. Vi vet ikke helt om vi kan stole på dem ennå.

Presserommet er fullt. Noe som er rart, for vi har knapt hørt om denne kampen i norske medier. Du skal lete godt for å finne saker om denne kampen på norges rikskringkasters nettsider for eksempel. De andre riksmediene er noe mer på ball, men de burde vært så mye mer enn på ball. Dette er Sverige mot Norge.Vi har ikke møtt Sverige i ordentlig landskamp siden før denne redaksjonen ble født. Det er over 40 år siden. I alle andre sammenhenger ville det stått side opp og side ned om forskjellen på St.Hansbål og midsommarstång. Det burde det gjort i forkant her også. Kjempemulighet til å bygge drama. Det står om EM-billett. Det er etter alle solemerker Norge eller Sverige som tar den siste billetten i gruppen. Dette burde vært bygd hardere. Vi kaster vel stein i glasshus, men men.

Tribunene er i alle fall fulle i kveld, selv om halvparten muligens er svensker. 

Årets dommer i serie i fjor Gianluca Rocchi dømmer bataljen. Han er vant til å dømme tette og hete kamper. Likevel vil rikshetsende tunger ha det til at han er "en av få dommere i Italia som fremdeles virker kjøpt".

Uansett, nå Norge. Det absolutte minimum vi forventer er #råskap (reg NFF-trademark).

Tips:
Kenny Koevermans på link fra Grimstad: 3-0, King (2) og Ødegaard på frispark.
Bears Island: 2-2, King og Ajer.
Minotti Bøhn: 1-1, King og Granqvist. Ellers setter jeg pengene mine på at vi får en banestormer i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar