8. juni 2015

Live from the newsroom vol. Zlartin

Av Kenny Kovermans og Andy Dia

Nå skal vi (Kenny) se Zlatan Ibrahimovic spille fotball. Dette for første gang i levende live. Har sett han på TV liksom. Hele denne opplevelsen overskygger foreløpig det som ventes av de andre 21 som starter kampen. Men blant de 21 er også Martin Ødegaard som entrer det perfekte stueteppet med nummer 11 på ryggen.

Ullevaal bader i sol. Foto: @Ehauger

Andy: Har sett Zlatan et par ganger live før, og ingen av gangene har det vært spesielt stort. Jeg hater dessuten Sverige.

Norge stiller med Nyland, Høgli, Omar, Nordtveit, Forren, Tettey, Johansen, Skjelbred, Stefan, Martin, Håvard Nielsen og King.

Sverige stiller med Isaksson, Bengtsson, Wendt, Larsson, Ekdal, Källström, Ibrahimovic, Olsson, Berg, Zengin og Milosevic (her nevnt etter nummer på drakten).

Kan dette være et at de sterkeste norske landslagene vi har sett på mange år?

Dette lurer vi på. Vi lurer også på om det er Patrick Ekwall som sitter ved siden av oss i dress og mumser på to pølser med Bergbys og sprø løk. Det er jo ikke mulig å kjenne igjen folk basert på twitter. Twitterpersonligheter er litt som dommere. Når man ser dem live lurer man på om det faktisk er dem.

Videre til denne kampen. Det har jo vært litt pes i oppkjøringen, all den tid både vi og svenskene kjørte full serierunde i helgen. Men som noen påpekte til meg forleden: Det er jo kanonbra. "Da får vi jo nesten kun se proffene." Well played NFF, well played.

Apropos proffer. Er det en mulighet for at Høgmo ringte feil Elyounoussi da han røsket godeste Tarik opp fra solsenga i syden?






Moi ble jo også kalt inn i går. Var det han som egentlig skulle kalles inn for noen dager siden?

Ullevaal er utsolgt går det rykter om, og sola smyger seg snart ned i Oslofjorden. Gressmatta ser upåklagelig ut og glemt er alle kunstgresstreninger mellom november og april. Vi har en 16-åring fra start som spiller for Real Madrid. Dette ligger an til å bli en fantastisk kveld uavhengig av resultat. La oss bare få én tunnel fra Ødegaard. Bare eeeen. En dragning. En finte. Et stolpeskudd.

Resultattips:

Kenny: 2-2. Helland, Forren, Källström, Durmaz.
Jon Martin Henriksen: 0-0. Zlatan byttes ut etter 17 minutter.
Andy Dia: 2-0. Pierre Bengtsson (o.g.), Moi,
Digge Lars Eide: 2-3. Ødegaard, King, Larsson, Zlatan på straffe og Zengin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar