28. feb. 2015

Rap XI

Materazzia starter 2015 med å introdusere en ny gjesteblogger. Han er neppe Ian Flemmings, men han er i alle fall vår, og innlegget handler om fotball og rappere.
_______________

Av James Bond


Hvordan ville et fotballag bestående av stort sett gamle, døde og/eller avdankede rappere sett ut? Trolig ganske dårlig. Og de hadde neppe bitt godt fra seg heller. Men severdig, det hadde det blitt. Trolig også høyt nivå på garderobemusikken.


Keeper
KRS One. Sannsynligvis den som kler keeperdraktnummeret best.


Høyre back
Common. Trenger ikke noe fancy på backen. Common gjør nok en helt grei jobb.


Stopper
Everlast. Det skal gjøre litt vondt å møte gode stoppere, og House of Pain-frontfiguren bør kunne gjøre en god jobb i så måte.


Stopper
Treach. Naughty by Nature-rapperen blir ansvarlig for ekle tjuvtriks på cornere og i dueller. Her kan også T-Pain steppe inn.


Venstre back
The Left. Egentlig en gruppe bestående av tre personer (Apollo Brown, Journalist 103 - kan også skrive kampreferater - og DJ Soko), så her har vi backup så det monner. Alle burde kunne bekle venstresiden med enkelhet. 


Høyre ving
DJ Quik. Begynner å bli gammel nå, men har nok tempoet intakt ennå.


Sentral midt
Twista. Vi gambler på at han er like rapp med føttene som med tunga (ingen seksuell referanse her, dessverre).


Sentral midt
Method Man. Tenker ut strategier og ser løsninger som få andre ser. Svært delaktig i kampforberedelsene.


Venstre ving
Freeway. Nøkkelrolle for en ving å utnytte plassen, og her er nok Freeway sterk, tross fysisk tilkortkommenhet og langt "muslimskjegg".


Spiss
Notorious B.I.G. Naturlig valg på topp, av to grunner: De største stjernene er som oftest spisser, og ingen er større enn ham. Vi trenger også et tanksenter på topp, en rolle Biggie ville fylt til fulle.


Spiss
Akrobatik. Trenger en med bedre fysiske forutsetninger sammen med Biggie.


Trener
Suge Knight. I kjempetrøbbel og risikerer livstid i fengsel, men likevel: Litt av en entreprenør, og mannen til å holde kustus på gjengen. Trolig også flink til å rydde opp om det skulle oppstå interne beefer i laget. Men utelot 2Pac for å unngå at det tar helt av.

Assistenttrener 
Lupe Fiasco. Den som tar støyten når Suge finner på noe jævelskap/resultatene ikke går veien. Naturlig caretaker når/hvis Suge havner i fengsel. Får i så tilfelle trolig sparken etter få uker.


Fysio 
Dr. Dre. Er vel bedre på beats og hodetelefoner enn rapping og medisiner, men trumfer seg plass pga. egnet navn.


Oppmann/overtrekksansvarlig
Kanye West. Kommer neppe til å like å være tredjefiolin på treningsfeltet, men det får gå. Kanye er best sint. Har også egen avtale med Adidas.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar