23. nov. 2014

Molde 2(ro) - 0 Odd

Av gjengen på kamp.

Toro! Toro! Toro! Runger det fra Moldesvingen i det 83. minutt. Endelig får mannen den unisone hyllesten som han fortjener. Han føyer seg inn i rekken etter Steinar Pettersen, Joe Hooley, Tony Knapp, Nils Arne Eggen og Åge Hareide. Trenere som har vunnet the double i Norge.

Vi har akkurat sett  hockeykroppen til Fredrik Gulbrandsen araberflikkflakke seg bortover etter hans 1-0-scoring, og vi har sett Mohamed Elyounoussi avgjøre det hele. Nå ser vi Tor Ole Skullerud i vill jubel foran egne fans. Han hopper rundt alene, flankert av sine spillere, som inkluderer en nesten naken (og glad) Vegard Forren. Forren som for øvrig spilte en prikkfri kamp og hadde god kontroll på legenden Frode Johnsen. Nå blir det fest!

Men tilbake til Toro. Vi nevnte det i oppkjøringsbloggen vår. Han har vel fått litt vel lite kred? Dette Molde-laget har vært solide og svært gode i hele år, og mannen som har ledet dem har vært Tor Ole Skullerud. Materazzia bøyer seg og anerkjenner.

Nå var vi akkurat vitne til et annet stort øyeblikk. Med Pirates of the Carribbean-soundtracket rungende utover matta ser vi to storheter i norsk fotball gi hverandre en klem. Er det det siste vi ser av dem, mon tro? I så fall skal dere ha takk for det dere har levert i tjue år, Frode Johnsen og Daniel Berg Hestad.

Og hva med Ørjan Nyland? Tre kongepokaler på rad! Det er 58 år siden sist. I dag løftet han trofeet som kaptein uten å ha vært veldig mye i aksjon. Denne gutten kan stå for Norge i mange år, men det spørs nok hvor lenge han står for Molde.

Mens we are the champions selvfølgelig spilles over anlegget og pokalen heves, takker vi for oss.

Gratulerer Molde!
Molde får pokalen. Foto: Eivind Hauger

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar